Lovaink
Jól képzett iskolalovakkal várjuk a kicsiket és a nagyokat!

Barka

Neme:  herélt
Színe: fakótarka
Születési éve: 2009
Marmagasság: 123 cm

Kicsik-nagyok kedvence! Egyszerűen imádnivaló, együttműködő, készséges, életvidám póni. Az első lovas élményekhez kiváló, mind futószáron, mind osztályban kezdő lovas alatt szépen dolgozik. 

Dáriusz

Neme: herélt
Színe,  szürke,
Marmagasság: 125 cm
Születési éve: 2009

A lovarda első pónija. Igazi egyéniség! Kiváló adottságok és néha önálló gondolatok jellemzik. Futószáron és körkarámban tökéletes oktatóló. Kényelmes, jó mozgású, nyugodt. Középhaladókat leckézteti, a haladó lovasok imádják.

Hópihe

Neme: kanca
Színe: szürke 
Születési éve: 2007
Marmagasság: 135 cm

Az egyik legnépszerűbb lovunk. Elsősorban haladó lovasaink lovagolják, pörgős temperamentuma miatt, de kezdő lovassal is szívesen beáll a sor végére, és teszi csendben a dolgát.

Mázli

Neme: herélt
Színe: sárga 
Születési éve: 2015
Marmagasság: 137 cm

Első látásra szerelem póni. Szép, formás, kedves fejjel, arányos testalkattal, harmónikus jegyekkel. Nagyon kedves és nyugodt, fiatal kora ellenére megbízható iskolaló. A neve is tükrözi, mázlista, aki rajta lovagolhat. A táborokban és a rendezvényeken ő húzza a fogatunkat 

Dudika

Neme: kanca
Színe: sötét pej
Születési éve: 1997
Marmagasság: 150 cm

Az első iskolalovunk. 20 éves elmúlt, de még mindig fitt és életerős. Egyszerűen "automata" lóként jellemezzük, mert mindent tud és mindent úgy csinál, ahogy azt kell. Tökéletes iskolaló, a nagyobb kezdő lovasok első lova. Ha valaki egy megbízható, készséges lovon szeretne megtanulni lovagolni, akkor őt ajánljuk.


Lucky

Neme: herélt
Színe: pej 
Születési éve: 2005
Marmagasság: 158 cm

Nagyon szerencsések vagyunk ezzel a négyláb-kesely, pej lóval. Bármilyen tudású lovast rá lehet ültetni, a kezdőtől a haladóig, és még kisebb ugrásokra is kiváló. Egy kicsit hajtósabb, csak "annyit megyek előre, amennyit kérnek tőlem" típusú ló. 


Sári

Neme: kanca
Színe: sárga
Születési éve: 2010 
Marmagasság: 155 cm

Kényelmes mozgású, kezdőknek ajánlott iskolaló. Futószáron készségesen, szóra dolgozik, könnyű rajta az ügetést elsajátítani. A futószáras oktatáshoz és a kezdők oktatásához járul hozzá a legtöbbet.


Szultán

Neme: herélt
Színe: pej
Születési éve: 2006
Marmagasság: 150 cm

Elsősorban középhaladó és haladó lovasok lovagolják. Tud temperamentumos lenni, de a kezdőbb lovasokat készségesen segíti egyenletes, nyugodt ügetésével.


Táltos

Neme: herélt
Színe: sárga
Születési éve: 2007 
Marmagasság: 158 cm

Haladó lovasok lovagolják. Magyar sportló felmenőinek köszönhetően nagyon kényelmes, elasztikus mozgású, mind az ügetése, mind a vágtája jó érzést biztosít.