Lovasoktatók
Ha lovagolni szeretnél, hívd őket!

Szimandl Nikoletta

Tel.: 30/685-1473

Oktatás: péntek, vasárnap

2008ban, 12 évesen véletlenszerűen, egy nyeremény bérlettel kezdtem el lovagolni, ami hamar magával ragadott. 14 éves koromtól aktívan besegítettem az akkori lovasiskolám működésébe, mely során rengeteg tapasztalatot szereztem mind a lovakkal, mind az oktatással, táboroztatással kapcsolatban. Az érettségi után elvégeztem a lovastúra-vezető okj-t, majd az egyetemi éveim alatt, 3évig szívvel-lélekkel igyekeztem átadni kis és nagy lovasaim számára a megszerzett tudásomat. Később a lovas sportedző okj-t is elvégeztem, illetve lehetőségem adódott belekóstolni a díjlovas, díjugrató és military versenyzésbe is. Célom, hogy lovasaim szakszerű, de jó hangulatú oktatásban részesüljenek, amely biztos alap lehet, akár a későbbi versenyzéshez, akár a szabadidős terep lovagláshoz, miközben hétről hétre pozitív élményekkel gazdagodnak. Hiszem, hogy a lovak szebbé teszik az életünket. Kezdő és haladó lovasok jelentkezését egyaránt várom.

Sághi Judit

Tel.: 20/221-6484

Oktatás: kedd, péntek, szombat

40 éve dolgozom pedagógusként. Jelenleg is ez a fő foglalkozásom. A lovakkal szorosabb kapcsolatba felnőttként kerültem, ekkor kezdtem lovagolni is. Ez a "szerelem" azóta is tart. 2004-ben alapfokú lovasoktatói tanfolyamot végeztem. Mindig is fontosnak tartottam a mozgást, az állatokkal való pozitív kapcsolatot. Ez jól ötvözhető ebben a sportban , amely amellett, hogy élményt ad, egészséges, nagyon sok területen fejleszt is. Ezt saját gyermekeimen is megtapasztaltam. Hosszú évekig hordtam saját iskolámból is lovagolni gyerekeket, hogy ők is részesei legyenek ennek a nagyszerű dolognak. Nemcsak kicsiknek, felnőtteknek is jó szívvel ajánlom, hiszen nekünk is szükségünk van a kikapcsolódásra, egészségünk megóvására.

Bessenyei Anna

Tel.: 30/862-5454

Oktatás: szerda, csütörtök, vasárnap

Kiskorom óta érdekelnek a lovak, de rendszeresen 2008-ban, 12 évesen kezdtem el lovagolni, amely azóta is nagy szenvedélyem. 2016-ban ismertem meg az Aranyménes lovardát, akkor még csak lovagolni jártam. Pár évvel később már segítettem a lovas táborokban, majd ezt követően csatlakoztam a lovarda oktatói gárdájához. Munkám során szeretném minél több gyerekkel és felnőttel megszerettetni a lovakat és a lovaglást, illetve a lehető legtöbb tudást átadni számukra. Jelenleg egyetemre járok, idén fejezem be tanulmányaimat az Eötvös Loránd Tudományegyetem biológus mesterszakán.