Pályázatok

A kedvezményezett neve: Aranyménes Lovarda Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: "Kamatmentes újraindítási gyorskölcsön forgóeszközök finanszírozására"

A szerződött támogatás összege: 8 500 000 Ft

A projekt azonosító száma: GINOP- 9.1. 1-21) 

A kedvezményezett neve: Aranyménes Lovarda Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: "Az Aranyménes Lovarda Kft. fejlesztése"

A szerződött támogatás összege: 9 014 376 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 70 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A fejlesztés célja az Aranyménes Lovarda Kft. versenyképességének fejlesztése és növekedésének elősegítése. A projekt keretein belül mobil eszközök vásárlását tervezzük megvalósítani a cégünk által nyújtott szolgáltatások minőségének javítása érdekében. Jelenleg vállalkozásunk nem rendelkezik akadálypark elemekkel, illetve mozgáskövető kamerával sem. Nyergek megfelelő mennyiségben rendelkezésre állnak, azonban azok minősége már kifogásolható, nem megfelelő. A beruházás célja, hogy a lovasoktatási központban biztosítani tudjuk:

- a lovak minőségi felszerelését, mely mind a lovas, mind a ló számára egészségügyi, (állat)jóléti és biztonsági szempontból fontosak. Ezt a célt szolgálja, hogy az oktatásban résztvevő lovaink többsége számára új nyerget tervezünk beszerezni (7 db új nyereg).

- a lovasoktatás minőségének javítását, azzal, hogy videóra rögzítjük az edzéseket, és azt utána tudjuk elemezni, értékelni. A rendszer egyszerre négy lovast edzését veszi fel. A lovasokon van egy karóra, amit, ha a lovas bekapcsol, a kamera automatikusan őt veszi két szögből.

-akadálypark: díjugrató edzésekhez biztonságos és színvonalas eszközpark biztosítása. Beszerzésre kerül 8 db meredek akadály szett. A szett tartalma: 2 db akadály kitörő, 4 db akadály rúd, 1 db akadály palánk, 8 db akadálykanál, 2 db akadály zászló, 1 db akadályszám. Továbbá 7 db széles akadályszett, melynek tartalma: 2 db akadály kitörő, 2 db akadály oszlop, 4 db akadály rúd, 1 db kerítéselem vagy vizesárok, 8 db akadály kanál, 4 db akadály zászló, 1 db akadályszám. Illetve a projekt keretén belül cégünk 1 db start-cél szett vásárlását is tervezi. A projekt keretében szintén a beszerzés tárgyát jelenti egy 20*40 méteres díjlovagló négyszög és a hozzá tartozó betűkészlet is.

A fejlesztés eredményeképp jelentősen javul a Lovardában nyújtott szolgáltatások minősége, bővül azok köre.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021. 12. 31.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-02998